6 Eylül 2012

Erken doğum yaptım..

S.a Seyrü Sefam bu haberi sana daha güzel bir pisikolojiyle vermek isterdim ama ya Nasip..

33. haftada gebelik zehirlenmesiyle erken doğum yaptım..
1 haftadan fazla yoğun bakımda kaldım..
Benim bu zehirlenmeyle vucudumdaki butun rahatsızlar ortaya çıkmış, akut böbrek yetmezliği; epileptik ve beyinsel rahatsızlıklar vs vs.. Diyalize girebilme ihtimalim çok yuksek.. İnşAllah hayır ve şifa dualarınızı bekliyorum.. En kısa sürede Türkiyeye gelip araştırmaya gireceğim ama uçak bileti bulamıyoruz imtihan işte..

Eşim ve arkadaşlarım ve ailemin dualarıyla daha iyiyim.. Allah hepsinden Razı olsun.. İnşAllah sizlerin de duasını bekliyorum..
Bebeğimiz iyi çok şükür en iyi tarafı bu hamd olsun.. Ama ben nükseden panik atağımla beraber o kadar yorgun ve kötü bir pisikolojideyim ki Can parçama bakamıyorum bile..

Mevlam neyler neylerse güzel eyler dua edin inşAllah..


11 YorumLarım-ız:

Unknown dedi ki...

rabbim yar ve yardımcınız olsun,
acil şifasından versin,

sevgilerimle...

Deli Anne dedi ki...

İyi ol, iyi olacaksın inşallah.. Nolur güzel güşün arkadaşım, dilinden duayı eksik etme zihninden de güzel şeyleri.. onunla çıkıp parklarda gezeceğinizi, koştuıracağı eteğine sarılacağı senden başkasını aramayacağı güzel zamanları düşle.. Rabbim yardımcın olsun, dualarımdasın inşallah

Anne Kraliçe dedi ki...

Allah hayırlı şifalar versin.Bebeğinizide analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşlh.yaşadıklarınız çok zor imtihanlar ama maşallah sağlam durabildiğinizi hissediyorum.İnşlh tüm sorunlar ve sağlık problemleriniz hallolur sağlıkla bebeğinizi büyütürsünüz sevgiler..

Unknown dedi ki...

Allah şifa versin inşallah, Şafi isminin tecellisiyle. Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz de sağlıkla büyür inş. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Adsız dedi ki...

Allah sifa versin size ve tum hastalara.

Adsız dedi ki...

rabbim en kısa zamanda sana saglık ve güzellikler nasip etsin canım,inş bebeginle saglıkla herşey gönlünüzce güzel olsun dualarımız seninle!!!!

Adsız dedi ki...

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin size ve tüm şifa bekleyenlere.. Allah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun ve bebeğinizle ailenizle mutlu bir hayat geçirirsiniz inşaAllah..

Zülal

Seyr-ü Sefam dedi ki...

Allah hepinizden razı olsun, Çok teşekkür ederim..
Çok çok çok duaya ihtiyacım var..
Lütfen eksik etmeyin sürekli dualarınızı..

. dedi ki...

Rabbim acil şifalar versin canım.. Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Yüce Rabbimden bebeginle sağlıklı ve mutlu günler geçirmeni niyaz ederim..
Sevgiler..

hülya dedi ki...

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin inşaallah.Her şey geçecek Allah'ın izniyle.Hepimizin hayatında hiç bitmez gibi görünen sıkıntılı dönemler olmuştur...Her karanlık gecenin nurlu sabahı vardır...Selamlar...

Seyr-ü Sefam dedi ki...

Allah hepinizden razı olsun..

Şimdi Türkiyedeyim daha iyiyim hamd olsun, inşallah daha da iyi olacağım Allahın izniyle, dualarınızla..